20.1.16

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 21 Ιανουαρίου 2016 - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤ-ΚΕΑΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ (ΠΟΥΕΝ)

Πειραιάς, 19 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 21 Ιανουαρίου 2016


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤ-ΚΕΑΝ


Το ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εμπορικής Ναυτιλίας συνεδρίασε σήμερα 19/1/2016 με μοναδικό θέμα συζήτησης την αλληλέγγυα στάση που θα πρέπει να επιδείξουμε όλοι οι υπάλληλοι του Υπουργείου Ναυτιλίας και των εποπτευόμενων νομικών προσώπων τόσο προς τους συναδέλφους υπαλλήλους του ΝΑΤ, οι οποίοι βρίσκονται σε απεργία διαρκείας τις τελευταίες 10 ημέρες, όσο και προς τους ναυτικούς της χώρας που θα απεργήσουν στις 20 και 21 Ιανουαρίου 2016, διαμαρτυρόμενοι για τα σχέδια της κυβέρνησης, η οποία επιμένει να ενσωματώσει το ΝΑΤ σε ενιαίο φορέα ασφάλισης, αδιαφορώντας για τις ολέθριες συνέπειες στη λειτουργία του ασφαλιστικού συστήματος των ναυτικών.

Το ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εμπορικής Ναυτιλίας (ΠΟΥΕΝ) αποφάσισε και προκηρύσσει:
·         3ωρη στάση εργασίας την Πέμπτη 21/1/2016 και ώρα 11.00π.μ. έως 14.00μ.μ. για το σύνολο του πολιτικού προσωπικού του ΥΝΑΝΠ και των εποπτευόμενων φορέων.
·         συγκέντρωση όλων των συναδέλφων την Πέμπτη 11 π.μ στον λιμάνι, πύλη Ε3 (Άγιος Διονύσιος) και πορεία διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Ναυτιλίας.
Καλούμε τους εν ενεργεία και συνταξιούχους συναδέλφους δημοσίους πολιτικούς υπαλλήλους και ναυτικούς να αποτρέψουμε όλοι μαζί τα σχέδια της κυβέρνησης για το νέο ασφαλιστικό αρμαγεδώνα.

Όλοι μαζί φωνάζουμε      
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤ-ΚΕΑΝ
Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος                                                    Ο Γενικός Γραμματέας

          Ζωή Πεντότη                                                      Τρύφωνας Γρυπαίος