31.12.08

Ανακοίνωση ΠΣΥΥΕΝ - αρχείο

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ
«ΠΣΥΥΕΝ»
Ακτή Βασιλειάδη, Πύλη Ε1-Ε2, 18510 ΠΕΙΡΑΙΑΣ
τηλ.: 210-4064412, fax/τηλ.: 210-4223492
mail: psyyen@gmail.com http://psyyen.blogspot.com/


Πειραιάς, 13/ 10 / 2009


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας εύχεται στην κα Λούκα Κατσέλη με την ανάληψη των νέων καθηκόντων της ως Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, καλή επιτυχία στο σημαντικό και δύσκολο έργο της.
Στα πλαίσια της ανάληψης αυτής, ο Σύλλογός μας ζήτησε και συναντήθηκε με την κα Υπουργό στις 12.10.2009. Χαιρετίζουμε την άμεση ανταπόκρισή της στο αίτημά μας για συνάντηση, γεγονός που από μόνο του δείχνει διάθεση για πρόσφορη συνεργασία.
Η Υπουργός, μας διαβεβαίωσε ότι στις αμέσως επόμενες ημέρες, θα εκδοθεί νέο Προεδρικό Διάταγμα, με το οποίο θα παρέχονται οι απαραίτητες ρυθμίσεις και διευκρινήσεις (αρμοδιότητες ΓΓΛΛΠ κ.α.), τόσο για την απρόσκοπτη λειτουργία των υπαρχουσών Υπηρεσιών μας, όσο και για τη θέσπιση του πλαισίου ομαλής μετάβασης στη νέα δομή λειτουργίας του Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ποιότητα, οι γνώσεις, η εμπειρία και η εργατικότητά του Πολιτικού Προσωπικού θα είναι εγγυητές της αποτελεσματικότητας της διαδικασίας για ένταξη του παραγωγικού – οικονομικού – πολιτικού τομέα της Ναυτιλίας στο Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, ώστε αυτό να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις μιας σύγχρονης Ναυτιλίας.
Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις, αφ’ ενός για να ενημερώνουμε τα μέλη μας, αλλά κυρίως για να συνδράμουμε με προτάσεις και επισημάνσεις προς υποβοήθηση του έργου της νέας ηγεσίας, προς τη σωστή κατεύθυνση, γεγονός που άλλωστε ήδη μας έχει ζητηθεί.




Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Ευθύμιος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γεράσιμος ΜΠΟΥΓΑΣ