28.11.16

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ                                           
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ
Ακτή Βασιλειάδη – Πύλη Ε1-Ε2
ΤΚ 185 10 Πειραιάς
ΤΗΛ : 2131374505 – FAX : 2131374243
e-mail : psyyen@gmail.com                                                         Πειραιάς  28/11/2016

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Επιτέλους απομακρύνθηκε η αγγελία πώλησης όπλου
από τον πίνακα ανακοινώσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας

Σήμερα Δευτέρα 28/11/2016 και σε συνέχεια της από 25/11/2016 ανακοίνωσης του ΔΣ ΠΣΥΥΕΝ και της από 26/11/2016 ανακοίνωσης της ΑΔΕΔΥ διαπιστώσαμε ότι επιτέλους απομακρύνθηκε η αγγελία πώλησης όπλου από τον πίνακα ανακοινώσεων στην κεντρική είσοδο του Υπουργείου Ναυτιλίας στην Ακτή Βασιλειάδη.
Το γεγονός ότι επιτέλους πρυτάνευσε η λογική, μας κάνει να ελπίζουμε ότι δεν θα έρθουμε ξανά αντιμέτωποι με τέτοιου είδους προκλητικά περιστατικά.
Διευκρινίζεται ότι τόσο η Πρόεδρος του ΔΣ, όσο και τα λοιπά μέλη του Προεδρείου και του ΔΣ του ΠΣΥΥΕΝ ουδέποτε προέβησαν μεμονωμένα σε δηλώσεις ή επισημάνσεις σχετικές με το θέμα της από 25/11/2016 ανακοίνωσής μας, η οποία είναι αναρτημένη στο  psyyen.blogspot.com.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο με σχετικές αναφορές σε επισημάνσεις από μέρους μας είναι συνέπεια λανθασμένης ανάγνωσης της ανακοίνωσης μας.
Ελπίζουμε ότι τα μέσα που δημοσίευσαν ή αναδημοσίευσαν λανθασμένα επισημάνσεις που ποτέ δεν έγιναν από πλευράς μας, θα δημοσιεύσουν ολόκληρη την παρούσα ανακοίνωση μας, προς αποκατάσταση της αλήθειας.
Σε αντίθετη περίπτωση, η έως σήμερα καλή μας πίστη προς τα εμπλεκόμενα μέσα δυστυχώς θα μετατραπεί σε βεβαιότητα για στυγνή προβοκάτσια, από πλευράς τους.
Όποιος ενδιαφέρεται για τις θέσεις και απόψεις του ΠΣΥΥΕΝ μπορεί να ενημερώνεται από το psyyen.blogspot.com.
                                                    Για το Διοικητικό Συμβούλιο
         Η Πρόεδρος                                                 Ο Γενικός Γραμματέας
             Ζωή Πεντότη                                                                Γιάννης Κολαξής