16.7.14

Ανακοίνωση Προέδρου Δ.Σ. ΠΣΥΥΕΝ Σ. Στρομπούλα.

                                                                                               Πειραιάς 4/7/2012



                                  ΚΟΥΒΕΝΤΑ  ΓΙΑ  ΤΗ  « ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ »


    Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της προσπάθειας του Γενικού Γραμματέα
κ. Αθ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ να αποφύγει να απαντήσει , στο σύνολο των θεμάτων της ανακοίνωσης του Πανελληνίου Συλλόγου  Υπαλλήλων Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας , με την μέθοδο του « στρίβειν δια του αρραβώνος  » , με « βέρα »  την άσχετη με το σύνολο των θεμάτων που αφορούν τη ΓΓΛΛΠΝΕ , δήλωση δύο Διευθυντριών του ΥΝΑ .
   Ταυτόχρονα με μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς, όπως  « οι υπογράφοντες την ανακοίνωση εκφράζουν προφανώς τον εαυτό τους και όχι την πλειοψηφία του πολιτικού προσωπικού του ΥΝΑ » σε ανακοίνωσή του ( αριθμ. πρωτ. 137/02-07-2014 ) προσπάθησε να απαξιώσει την ημέρα των εκλογών του ΠΣΥΥΕΝ τα απερχόμενα μέλη του Δ.Σ .
   Δυστυχώς για τον Γενικό Γραμματέα / ΛΛΠΝΕ οι συνάδελφοι του ΥΝΑ είχαν άλλη γνώμη και εξέλεξαν το σύνολο σχεδόν των υποψηφίων οι οποίοι ήταν μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. Προσωπικά με τίμησαν με τη ψήφο τους το 75% των συναδέλφων επικυρώνοντας τη μέχρι σήμερα παρουσία και συνέπεια των θέσεών μου στο χώρο του ΥΝΑ .
   Καλώ τον κ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ να αφήσει τις συκοφαντίες , υπεκφυγές και απειλές και να απαντήσει στο σύνολο των θεμάτων που αναφέρονται στην ανακοίνωση της 30/06/2014 του ΠΣΥΥΕΝ , γιατί γνωρίζει καλά ότι οι απειλές δεν θα με κάνουν να σωπάσω .
   Θα συνεχίσω να στέκομαι εμπόδιο σε όποιους επιχειρούν να απαξιώσουν και να περιθωριοποιήσουν τους πολιτικούς υπαλλήλους του ΥΝΑ .
   Το νέο Δ.Σ. του ΠΣΥΥΕΝ , το οποίο εκλέχθηκε στις εκλογές της 3/7/2014 στη μαζικότερη ίσως από πλευράς ποσοστών ψηφοφορία των είκοσι (20) τελευταίων χρόνων ( ποσοστό συμμετοχής 72% ) , με τη συμμετοχή σε αυτό τόσο παλαιοτέρων έμπειρων μελών όσο και με  « νέο αίμα » από νεοτέρους συναδέλφους είναι η καλύτερη εγγύηση για την συνέχιση των αγώνων .


                                                                             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
                                                                                     του ΠΣΥΥΕΝ


                                                                               Σπύρος Στρομπούλας