13.10.10

Ευχές - συνάντηση ΠΣΥΥΕΝ με τον κ. ΥΘΥΝΑΛ

Ο ΠΣΥΥΕΝ εύχεται καλή επιτυχία στον νέο Υπουργό ΘΥΝΑΛ κ. Διαμαντίδη και ζητά συνάντηση για συζήτηση επί των αιτημάτων μας.

Κύριε Υπουργέ,
σας καλωσορίζουμε στο νεοσύστατο Υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στα καθήκοντα και στην ενασχόλησή σας με τα δύσκολα θέματα του νευραλγικού νέου Υπουργείου.
Ευχόμαστε επίσης καλή επιτυχία και στην Υφυπουργό κα. Ελπίδα Τσουρή.
Με την σύσταση του νέου Υπουργείου, ανοίγεται μια νέα σελίδα στον τομέα της Ναυτιλίας. Είμαστε μπροστά σε μια μοναδική ευκαιρία, η αξιοποίηση της οποίας θα οδηγήσει στην ολοκλήρωση ενός διοικητικού φορέα για τη Ναυτιλία πραγματικά οικονομικό – παραγωγικό, στα πρότυπα της σύγχρονης δημόσιας διοίκησης, μακριά από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.
Οι υπάλληλοι του νέου φορέα, είναι παρόντες και έτοιμοι να βοηθήσουν στην επιτυχία του εγχειρήματος αυτού, με την εμπειρία, τις γνώσεις, τις ιδέες και την διάθεσή τους για προσφορά. Σας καλούμε να αξιοποιήσετε το δυναμικό αυτό, αποκομίζοντας μόνο θετικά οφέλη.
Με την ευκαιρία αυτή, παρακαλούμε όπως ορίσετε ημερομηνία για συνάντηση εργασίας, στην οποία θα συζητήσουμε τις απόψεις μας και θα σας αναπτύξουμε τα αιτήματα του Συλλόγου μας, τα περισσότερα από τα οποία είναι χρόνια. Για αυτό σας επισυνάπτουμε σχετική λίστα προς ενημέρωσής σας.
Και πάλι καλή επιτυχία.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Ευθύμιος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Η Γεν. Γραμματέας
Ευτυχία ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑ